de sloop van de B&B kamers is begonnen

Even een kleine update vanuit het zonnige Senscheid🌞
Inmiddels is het huis soort van opgedeeld in 2 huizen, in het rode vlak is het nu een grote bouwval en zijn we druk bezig met slopen en uiteindelijk weer opzetten van 2 B&B kamers, boven en beneden. Het andere deel van het huis is gelukkig goed leefbaar en zo goed als stofvrij.

Overal moeten de balken vervangen worden dus daar zijn we mee begonnen. Ook het grotendeel van de muren moeten vervangen worden. Dus nu per kamer alles vervangen en de rest goed ondersteunen zodat de boel niet in stort. Gelukkig hebben we onder in het dorp hele lieve buren welke graag het hout willen hebben voor de kachel dus dat scheelt voor ons weer heel wat op en neer rijden naar de milieu straat. Inmiddels al wel heel wat aanhangers met puin afgevoerd en beetje bij beetje komt er weer een beetje zichtwerk.

Het heeft wat tijd gekost maar inmiddels hebben we ook alle vakmannen gevonden welke we nodig hebben. We kunnen nu in ons keukentje in de garage koken. Nieuwe kozijnen en deuren zijn besteld, de loodgieter en elektricien zijn geregeld voor als we zover zijn dus dat is weer een hele zorg minder.

Hieronder een impressie van de bouwval😃

          

Gelukkig is het ondanks de stof ook nog steeds

     genieten, door het onkruid heen laat

        het voorjaar zich zien in de tuin.

En binnen is het een beetje gezellig

        gemaakt in de paassfeer.

 

Jeroen heeft een wildcamera en die hadden we hier in het bos opgehangen en op onderstaand filmpje zijn de hertjes goed te zien, een mooiere manier om dit bericht af te sluiten is er niet denk ik 😍😍😍

Lieve groetjes van ons

 

5 comments on “de sloop van de B&B kamers is begonnen

 1. Danielle

  Oh wauw! Wat een werk jongens! Van bouwval naar paleisje straks! Fijn dat jullie tussen al dat harde werken door zo van de mooie omgeving kunnen genieten! En ja die hertjes….echt te leuk!!! Zet em op toppers!!!!

  Reply
 2. A De tree

  Leutig hoor dat alles nu kan beginnen om er iets moois van te maken
  Trots op jullie 👏😘

  Reply
 3. Dries en Adje Zijlstra

  Hallo samen,
  Nou, wat een werk wordt er verzet zeg. Ben trots op jullie en jullie pa . En vooral geduld hebben , fijn dat er weer mooie dingen aan zitten te komen. En prachtig die reeën op de camera. Nou, vanuit Joure heel veel succes met alles en lieve groetjes van ons.
  Dries en Adje.

  Reply
 4. Paula

  Weer hard gewerkt
  Het word tijd dat we binnenkort eens die kant opkomen
  Tot snel
  Liefs van ons

  Reply
 5. Lia en jan

  Weer een mooi verhaal en foto’s.komen gauw weer eens kijken.wat wonen jullie toch prachtig in het Duitse land👍😘😘

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *