Op naar Duitsland

In juli 2022 opende ik B&B Ouwendiek in Standdaarbuiten. Het leek me destijds erg leuk om op een andere manier voor mensen te mogen zorgen.

Toen de eerste gasten kwamen was ik erg zenuwachtig. Spannend hoe het zou zijn om “vreemde” mensen in je huis te hebben, maar ook wel spannend of alles wel naar wens zou verlopen.

Inmiddels hebben we het afgelopen jaar heel veel leuke, lieve gasten mogen ontvangen, sommige zelfs meerdere malen. Zoveel lieve woorden en reacties gekregen waardoor ik heel graag van mijn hobby mijn werk zou willen maken.

Daar we hier maar 1 kamer konden realiseren zijn we verder gaan zoeken en hebben uiteindelijk ons nieuwe droomhuis gevonden in Senscheid, Duitsland. Het is een oude boerderij welke helemaal verbouwd zal gaan worden…. en ja het lijkt inderdaad echt wel op ik vertrek of het roer om.

In November 2023 zullen we officieel gaan emigreren en hopen we uiteindelijk 3 gastenkamers te realiseren, via deze website zal ik jullie op de hoogte houden omtrent de verbouwing in Duitsland en wie weet komen we elkaar ooit weer tegen in Senscheid!

Lieve groetjes Marcella en Jeroen

 

 

 

9 comments on “Op naar Duitsland

 1. Wilma Backx

  Hoi Marcella, wat leuk om dit te volgen.
  We komen zeker een keer langs in Duitsland .
  Veel succes met verbouwen.
  Groetjes Wilma ๐Ÿ˜˜

  Reply
 2. Lia en Jan

  Het zal vast en zeker weer met veel liefde tot een prachtige en gezellige b&b gemaakt worden.de locatie is in ieder geval geweldig!!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘wij wensen jullie heel veel klusplezier,en heel veel geluk met jullie nieuwe woning๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  Reply
 3. Jeanet

  Heel leuk en super stoer dat jullie in Duitsland een B&B beginnen. Gaat vast weer mooi worden, zeker met de hulp van je handige pa!

  Groetjes Jan en Jeanet

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *