We hebben de sleutel

19-09-2023 hebben we de sleutel gekregen van ons nieuwe huis in Senscheid. Het is een oude boerderij waar we uiteindelijk 3 gastenkamers willen maken in het oorspronkelijke huis.

In de schuur willen we zelf gaan wonen. Vanuit de tuin hebben we een heerlijk vrij uitzicht.

 

Senscheid is een klein dorp in de Eifel met nog geen 100 inwoners.

 

Alle spullen welke in het huis stonden bleven achter dus 21 september zijn we voor het eerst een weekend gegaan om alle spullen uit te zoeken en het huis leeg te halen. Er lag erg veel rommel maar ook een aantal mooie oude spullen welke weer hergebruikt zullen gaan worden.

29-09-2023 was mijn laatste werkdag wat toch wel heel dubbel voelde om na 13 jaar afscheid te nemen van mijn lieve collega’s.

In het weekend erna hebben we de laatste spullen eruit gehaald en kon het slopen beginnen.

In het weekend van 7 oktober hebben we al een groot deel van onze eigen spullen over verhuist. Het gedeelte van het huis waar we zelf tijdelijk zullen gaan wonen is al voor een deel gezellig ingericht.

9 comments on “We hebben de sleutel

 1. Henny Righarts

  Wat spannend allemaal …heel veel succes met de verbouwing … supper leuk om zo de vorderingen te bekijken … lieve gr Henny

  Reply
 2. Marja Saarloos

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe uitdaging……het zal vast lukken en zeker mooi worden. Lieve groetjes marja saarloos

  Reply
 3. Conny Nagtzaam

  Vanuit Oudgastel wil ik jullie heel veel succes wensen met jullie nieuwe plannen en toekomst. Volg je ❤ dan komt het vast ook in Duitsland goed. Groetjes Conny en Jos

  Reply
 4. Danielle

  Geweldig leuk om jullie op deze manier te kunnen volgen…hoe jullie van deze oude boerderij ongetwijfeld weer een droompaleisje gaan maken! Heb er alle vertrouwen in dat dat jullie gaat lukken!! Follow your dreams! Heel veel succes lieverds!!

  Reply
 5. Jolanda

  Super leuk om jullie zo te volgen.
  Heel veel succes met dit nieuwe avontuur! 👍
  Succes met de verbouwing en kom zeker langs als alles af is!🤗

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *