Alweer een maand in Senscheid

Ondertussen wonen we alweer een maand in het mooie Senscheid.
Wat gaat de tijd dan toch snel. We hebben inmiddels al heel wat buurtbewoners leren kennen en iedereen is super behulpzaam. Zo werden we bij alle internet providers afgescheept, er zou er bij ons geen internet via de kabel kunnen komen. Dus een abonnement met sim kaart zou dan de enige optie zijn. Dat maar afgesloten, maar ja 3 dagen in de avond de tv aan was het internet al op haha. Toen was onze buurman van onder in het dorp zo lief om ons te helpen we gewoon internet via de kabel, zo fijn!

Wat betreft het klussen zijn we een beetje in winterslaap. We zijn afhankelijk van  professionals voor de stroom, riolering en verwarming en die hebben het net zoals in Nederland erg druk dus die komen pas in het nieuwe jaar.

Wel is het keukentje zo goed als af, op het fornuis na (dat moet de elektricien doen) en al een beetje in kerstsfeer.

Verder zijn we nog bezig met de nieuwe zolder in de schuur, de vloer ligt er helemaal in nu. Dus die kunnen we gaan isoleren en verder afwerken.

 

Door de winterslaap hebben veel tijd om te genieten van de natuur en de omgeving. We lopen bijna dagelijks het bos in wat aan het begin van de straat begint. Afgelopen week was er wat sneeuw gevallen wat helemaal mooie plaatjes opleverde. En de rust is zo bijzonder, er loopt niemand je hoort alleen de vogels en het kraken van de sneeuw onder je voeten en je ziet af en toe een hert oversteken, lijkt wel vakantie!

               

Ook zijn we nog naar wat kleine kerstmarkten hier in de buurt geweest en heb ook ik uiteraard al een klein🌲boompje in ons huis gezet.

 

Heel veel lieve groetjes uit Senscheid

6 comments on “Alweer een maand in Senscheid

 1. A De tree

  Wat een leuk verhaaltje alweer
  Genieten maar van die mooie omgeving
  Als de tijd daar is kun je hard genoeg aan het werk om er iets moois van te maken
  Wat zeker gaat lukken liefs🎄❤️😚

  Reply
 2. Wilma Los

  Wat mooi met de sneeuw!! Fijn dat jullie het goed naar je zin hebben!! Het beste gewenst voor 2024🥂groetjes Arjen Wilma en Fleur

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *