Bijna alweer een maand voorbij in het nieuwe jaar

Ondertussen alweer een tijdje geleden dat ik een update heb geplaatst. Een gelukkig nieuwjaar mag je eigenlijk niet meer zeggen maar ik doe het bij deze toch nog even😃.

Dat het voor iedereen een heel mooi, gezond jaar mag worden met heel veel mooie momenten en waarin dromen uit komen!

Wij hebben met oudjaar de buren een beetje Nederlandse traditie laten proeven. We hadden de buren uitgenodigd voor een gezellige middag met uiteraard eigen gebakken oliebollen. In eerste instantie was de bedoeling dat we het in de garage zouden doen. Heel de garage leeg gehaald en gezellig aangekleed. Vuurkorf erbij alleen dacht de wind er iets anders over en die stond die middag recht in de garage dus toen maar snel de huiskamer omgebouwd zodat iedereen daar kon zitten. De oliebol kennen ze hier niet maar ze vielen erg in de smaak dus een nieuwe traditie lijkt geboren😃. In Standdaarbuiten hadden we om 24.00 uur altijd een prachtig uitzicht met het vuurwerk van alle omliggende dorpen maar hier leek al het vuurwerk achter de bergen te blijven waardoor er weinig te zien was dan alleen licht dus dat was even wennen.

Begin januari was het ook hier erg koud en was er al een beetje sneeuw gevallen, uiteraard geeft dat weer prachtige plaatjes met het wandelen hier in het bos. Maar we zijn ook nog even naar de waterval in Nohn gegaan om te zien hoe het er daar uit zou zien met de vorst, en de foto’s hieronder zeggen vast genoeg….

       

 

En ja tussen al die mooie, leuke dingen door hebben we ook nog wel een beetje geklust. We waren bezig met de zolder en die is inmiddels bijna zover af. Ons pa is weer komen helpen en heeft mij weer wat dingen geleerd waardoor ik nu zelf heb behangen en laminaat heb gelegd, zo leuk als dat dan ook nog lukt. We hadden een oude kroonluchter gekocht bij de kringloper voor in de “slaapkamer”. Echter deed hij het bij thuiskomst niet dus Jeroen heeft al zijn geduld in de lamp gestoken en alle draden vervangen waardoor hij nu prachtig schijnt aan het plafond.

In de week dat ons pa er was, was er ook erg veel sneeuw gevallen waardoor we uiteraard een sneeuwwandeling in het bos hebben gemaakt met zijn drieën.

Nu is alle sneeuw weer weg en hebben we ontdekt dat als we de andere kant van de straat uit lopen je ook in een heel mooi gebied kunt wandelen op verharde paden. Nu nog even de vraag waar de paden heen lopen want het lijkt erop dat je heel ver kunt lopen. Binnenkort eens met de fiets die kant op om te zien waar je dan uit komt.

Tot de volgende keer weer, lieve groetjes vanuit Senscheid!

5 comments on “Bijna alweer een maand voorbij in het nieuwe jaar

 1. Marleen Voermans

  Ziet er al super uit, wat leuk dat jullie al fijne contacten hebben gemaakt, en natuurlijk voor jullie ook een heel mooi en gezond 2024. Groetjes Coen en Marleen

  Reply
 2. Dries en Adje Zijlstra

  Wat een vooruitgang weer zeg. De slaapkamer is mooi geworden, met die kroonluchter ook. Fijn dat jij zelf ook aan de slag bent geweest met laminaat enz. Een mens kan soms veel meer dan hij denkt hé. Complimenten hoor, voor jullie alle drie trouwens. Liefs uit Joure.

  Reply
 3. Danielle

  Leuk gedaan Marcella! Maar dat weten we wel dat jij dat zo gezellig kan maken! Geen vuurwerk zien om 0.00uur moet vast even gek zijn geweest. Goh en dan al die mooie foto’s!! Echt prachtig!! Wat is het daar ontzettend mooi zeg!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *