Stap voor stap dichter bij de B&B

Ondertussen al weer even geleden sinds de laatste update maar we hebben niet stilgezeten 😃

Inmiddels zijn alle balken en vloeren in de B&B vernieuwd. De muur naar de buurman toe was ook niet zo best dus die is vervangen. En nu kunnen we beginnen met het opbouwen van de kamers. Het geraamte van de eerste muur is geplaats.

In mijn hoofd zijn de kamers al bijna helemaal ingericht ☺️ en de eerste spullen hebben we ook al in huis. Om jullie een beetje een idee te geven hieronder een foto met de kleuren voor de B&B kamer boven zodat jullie ook een beetje een idee hebben.

Dit weekend was er bij de Nürburgring een classic cars weekend. Samen met Jeroen en ons pa hierheen geweest. Ik in de veronderstelling dat ik heel wat kevers zou gaan zien. En ja zomaar 1 kever die mee reed en 1 bezoeker 😂😂😂

Wel leuk om een keer mee te maken, er was veel variatie van diverse auto’s.

       

 

3 comments on “Stap voor stap dichter bij de B&B

 1. Paula

  Geen twijfel aan worden vast super mooie kamers
  Wat is er weer veel gedaan
  Chapeau
  Tot snel liefs uit etten

  Reply
 2. Dries en Adje Zijlstra

  Nou lieve mensen, er is weer veel gedaan. En die combinatie van de kleuren vind ik prachtig. Het is veel werk allemaal, ik heb respect voor jullie doorzettingsvermogen. Ook van die van jullie pa. En jullie ma die dan toch alleen thuis zit. Maar goed zo, het gaat prachtig worden, dat weet ik zeker.
  Liefs van Dries en Adje.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *